PLATINUM SZER. VÍZ-FŰTÉS-KÉMÉNYTECHNIKA

PLATINUM SZER. VÍZ-FŰTÉS-KÉMÉNYTECHNIKA

KÉMÉNY BÉLÉSCSŐ RENDSZER GÁZ TÜZELÉSHEZ

PRÉMIUM SAVÁLLÓ ACÉL KÉMÉNY BÉLÉSCSŐ RENDSZER GÁZ TÜZELÉSHEZ

prémium kémény béléscső rendszer

MIÉRT VÁLASSZA A PRÉMIUM KÉMÉNY BÉLÉSCSŐ RENDSZERT?

EZZEL A BÉLÉSCSŐ RENDSZERREL OLYAN MEGOLDÁST NYÚJTUNK, AMELLYEL BIZTONSÁGBAN ÉREZHETI MAGÁT ÉS CSALÁDJÁT OTTHONUKBAN 

GÁZÜZEMŰ, NYÍLT ÉGÉSTERŰ GÁZKÉSZÜLÉKEK KÉMÉNYEINEK BÉLELÉSÉRE ALKALMAZHATÓ PRÉMIUM SAVÁLLÓ ACÉL KÉMÉNY BÉLÉSCSŐ RENDSZER TULAJDONSÁGAI:

ÜZEMI HŐMÉRSÉKLET: 400°C √

BIZTONSÁGOS MEGOLDÁS ROSSZ ÁLLAPOTÚ, NETÁN ÉLETVESZÉLYES KÉMÉNYEK FELÚJÍTÁSÁRA - PRECÍZ ILLESZTÉSEI RÉVÉN AZ ÉGÉSTERMÉK NEM JUTHAT ÁT A LAKÓTÉRBE √


A KÉMÉNYBÉLELÉS SZÜKSÉGESSÉGE

A KÉMÉNYBÉLELÉS SZÜKSÉGESSÉGE A KAZÁNTECHNOLÓGIA FEJLŐDÉSÉVEL JELENT MEG. AHOGY A KAZÁNGYÁRTÓK EGYRE JOBB HATÁSFOKÚ KAZÁNOKAT GYÁRTOTTAK, EGYRE JOBBAN TÖREKEDTEK ARRA, HOGY A TÜZELŐ BERENDEZÉSBEN AZ ÉGÉS TÖKÉLETES LEGYEN, EGYRE KEVESEBB HŐ TÁVOZZON A KÉMÉNYEN KERESZTÜL A SZABADBA, ÚGY CSÖKKENT A FÜSTGÁZ HŐMÉRSÉKLETE.


A FÜSTGÁZ HATÁSA A KÉMÉNY FALAZATÁRA

A FÜSTGÁZHŐMÉRSÉKLET CSÖKKENÉSÉVEL A FÜSTBEN LÉVŐ JELENTŐS MENNYISÉGŰ VÍZGŐZ KICSAPÓDIK ÉS EZÁLTAL TÖNKRETESZI A HABARCSOT, TÉGLÁT, BETONT, NÉHOL MÉG A ROZSDAMENTES ACÉLT IS. A KORRÓZIÓ KÖVETKEZTÉBEN A HABARCS, MINT KÖTŐANYAG MEGGYENGÜL, SZIVACSOSSÁ VÁLIK, SZÉNMONOXID HATOLHAT A SZOBÁKBA, ÉVENTE TÖBB HALÁLESETET OKOZVA.

AZ AGRESSZÍV SAVAS KONDENZÁTUM ANNYIRA TÖNKRETESZI A KÉMÉNYKÜRTŐ BELSŐ FALÁT, HOGY ARRÓL ÉVENTE NAGY MENNYISÉGŰ TÖRMELÉK IS VISSZAHULLHAT, SZINTÉN ÉLETVESZÉLYT OKOZVA. EZ A JELENSÉG TESZI ÉLETVESZÉLYESSÉ A KÉMÉNYEK 80 %-ÁT.

A FÜSTGÁZ ELVEZETŐ RENDSZEREK, ÉGÉSTERMÉK ELVEZETŐ RENDSZEREKET MÉRETEZNI KELL. MIVEL AZ ÉGÉSHEZ OXIGÉN KELL, ALAPELV, HOGY AZ ÉGÉSI LEVEGŐ ELLÁTÁS ÉS AZ ÉGÉSTERMÉK ELVEZETÉS ÖSSZEFÜGG.