PLATINUM SZER. VÍZ-FŰTÉS-KÉMÉNYTECHNIKA

PLATINUM SZER. VÍZ-FŰTÉS-KÉMÉNYTECHNIKA

SAVÁLLÓ TISZTÍTÓ ÉS KONDENZVÍZ GYŰJTŐ GÁZTÜZELÉSHEZ 400°C-IG

SAVÁLLÓ ACÉL KÉMÉNY TISZTÍTÓ ÉS KONDENZVÍZ ELVEZETŐ GÁZ TÜZELÉSHEZ 400°C-IG

saválló kémény béléscső

PRÉMIUM KÉMÉNY BÉLÉSCSŐ RENDSZER ELŐNYEI

MAGAS SAVÁLLÓ KÉPESSÉG, MAGAS SZILÁRDSÁG, MAGAS HŐÁLLÓSÁG

HOSSZÚ TÁVÚ, BIZTONSÁGOS MEGOLDÁST NYÚJT RÉGI KÉMÉNYEK FELÚJÍTÁSÁRA

600°C ÜZEMI HŐMÉRSÉKLET ( SZILÁRD TÜZELÉSRE ALKALMAS TERMÉKEKNÉL)

KÉMÉNY BÉLELÉS SZÜKSÉGESSÉGE

A KÉMÉNYBÉLELÉS SZÜKSÉGESSÉGE A KAZÁNTECHNOLÓGIA FEJLŐDÉSÉVEL JELENT MEG. AHOGY A KAZÁNGYÁRTÓK EGYRE JOBB HATÁSFOKÚ KAZÁNOKAT GYÁRTOTTAK, EGYRE JOBBAN TÖREKEDTEK ARRA, HOGY A TÜZELŐ BERENDEZÉSBEN AZ ÉGÉS TÖKÉLETES LEGYEN, EGYRE KEVESEBB HŐ TÁVOZZON A KÉMÉNYEN KERESZTÜL A SZABADBA, ÚGY CSÖKKENT A FÜSTGÁZ HŐMÉRSÉKLETE.

KÉMÉNYEK KORRÓZIÓJA

A FÜSTGÁZHŐMÉRSÉKLET CSÖKKENÉSÉVEL A FÜSTBEN LÉVŐ JELENTŐS MENNYISÉGŰ VÍZGŐZ KICSAPÓDIK ÉS EZÁLTAL TÖNKRETESZI A HABARCSOT, TÉGLÁT, BETONT, NÉHOL MÉG A ROZSDAMENTES ACÉLT IS. A KORRÓZIÓ KÖVETKEZTÉBEN A HABARCS, MINT KÖTŐANYAG MEGGYENGÜL, SZIVACSOSSÁ VÁLIK, SZÉNMONOXID HATOLHAT A SZOBÁKBA, ÉVENTE TÖBB HALÁLESETET OKOZVA.

AZ AGRESSZÍV SAVAS KONDENZÁTUM ANNYIRA TÖNKRETESZI A KÉMÉNYKÜRTŐ BELSŐ FALÁT, HOGY ARRÓL ÉVENTE NAGY MENNYISÉGŰ TÖRMELÉK IS VISSZAHULLHAT, SZINTÉN ÉLETVESZÉLYT OKOZVA. EZ A JELENSÉG TESZI ÉLETVESZÉLYESSÉ A KÉMÉNYEK 80 %-ÁT.

KÉMÉNYEK MÉRETEZÉSE

A FÜSTGÁZ ELVEZETŐ RENDSZEREKET, ÉGÉSTERMÉK ELVEZETŐ RENDSZEREKET MÉRETEZNI KELL. MIVEL AZ ÉGÉSHEZ OXIGÉN KELL, ALAPELV, HOGY AZ ÉGÉSI LEVEGŐ ELLÁTÁS ÉS AZ ÉGÉSTERMÉK ELVEZETÉS ÖSSZEFÜGG.