PLATINUM SZER. VÍZ-FŰTÉS-KÉMÉNYTECHNIKA

PLATINUM SZER. VÍZ-FŰTÉS-KÉMÉNYTECHNIKA

KÉMÉNY BÉLÉSCSŐ RENDSZER VEGYES TÜZELÉSHEZ

PRÉMIUM SAVÁLLÓ ACÉL KÉMÉNY BÉLÉSCSŐ RENDSZER VEGYES TÜZELÉSHEZ (FA-, SZÉN-, OLAJ-, PELLET TÜZELÉS)

premium-kemeny-belescso

PRÉMIUM VEGYES TÜZELÉSŰ BÉLÉSCSŐ RENDSZER TULAJDONSÁGAI:

KÉTFÉLE ANYAGVASTAGSÁGGAL RENDELHETŐ - 0,8 MM LEMEZVASTAGSÁGGAL FA-, OLAJ-, PELET-, SZÉNTÜZELÉSHEZ, 1 MM LEMEZVASTAGSÁGGAL ,MAGAS HŐÉRTÉKŰ TÜZELŐANYAGOKHOZ PL. FEKETEKŐSZÉN, KOKSZ 

A KIVÁLÓ ALAPANYAG TULAJDONSÁGNAK KÖSZÖNHETŐEN MAGAS ÜZEMI HŐMÉRSÉKLET (600°C), KOROMÉGÉS ÁLLÓ (1000°C HŐMÉRSÉKLETEN) 

BIZTONSÁGOS MEGOLDÁS MEGLÉVŐ, NETÁN ÉLETVESZÉLYES KÉMÉNYEK FELÚJÍTÁSÁRA - PRECÍZ ILLESTÉSEI MIATT AZ ÉGÉSTERMÉK NEM JUTHAT ÁT A KÉMÉNY FALÁNAK REPEDÉSEIN A LAKÓTÉRBE 

 

KÉMÉNYBÉLELÉS SZÜKSÉGESSÉGE

A KÉMÉNYBÉLELÉS SZÜKSÉGESSÉGE A KAZÁNTECHNOLÓGIA FEJLŐDÉSÉVEL JELENT MEG. AHOGY A KAZÁNGYÁRTÓK EGYRE JOBB HATÁSFOKÚ KAZÁNOKAT GYÁRTOTTAK, EGYRE JOBBAN TÖREKEDTEK ARRA, HOGY A TÜZELŐ BERENDEZÉSBEN AZ ÉGÉS TÖKÉLETES LEGYEN, EGYRE KEVESEBB HŐ TÁVOZZON A KÉMÉNYEN KERESZTÜL A SZABADBA, ÚGY CSÖKKENT A FÜSTGÁZ HŐMÉRSÉKLETE.


FÜSTGÁZ HATÁSA A KÉMÉNY FALAZATÁR

A FÜSTGÁZHŐMÉRSÉKLET CSÖKKENÉSÉVEL A FÜSTBEN LÉVŐ JELENTŐS MENNYISÉGŰ VÍZGŐZ KICSAPÓDIK ÉS EZÁLTAL TÖNKRETESZI A HABARCSOT, TÉGLÁT, BETONT, NÉHOL MÉG A ROZSDAMENTES ACÉLT IS. A KORRÓZIÓ KÖVETKEZTÉBEN A HABARCS, MINT KÖTŐANYAG MEGGYENGÜL, SZIVACSOSSÁ VÁLIK, SZÉNMONOXID HATOLHAT A SZOBÁKBA, ÉVENTE TÖBB HALÁLESETET OKOZVA.

AZ AGRESSZÍV SAVAS KONDENZÁTUM ANNYIRA TÖNKRETESZI A KÉMÉNYKÜRTŐ BELSŐ FALÁT, HOGY ARRÓL ÉVENTE NAGY MENNYISÉGŰ TÖRMELÉK IS VISSZAHULLHAT, SZINTÉN ÉLETVESZÉLYT OKOZVA. EZ A JELENSÉG TESZI ÉLETVESZÉLYESSÉ A KÉMÉNYEK 80 %-ÁT.

A FÜSTGÁZ ELVEZETŐ RENDSZEREK, ÉGÉSTERMÉK ELVEZETŐ RENDSZEREKET MÉRETEZNI KELL. MIVEL AZ ÉGÉSHEZ OXIGÉN KELL, ALAPELV, HOGY AZ ÉGÉSI LEVEGŐ ELLÁTÁS ÉS AZ ÉGÉSTERMÉK ELVEZETÉS ÖSSZEFÜGG.